Skip to main content

my ride ;)


Salam 1 Malaysia.Salam 1 blogger...
uuittt..... sorry ek.. wa bukan mat rempit. wa cuma seorang rider yang sukakan jentera yang bergelar motorsikal..... motor wa ni.. biasa biasa saja... malahan slow cam siput lau nak dibandingkan LCian lain dimuka bumi ni. semua berkaitan performance enjin..standard kilang.yang berubah cuma bahagian kosmetik sahaja.itu lah aku.... keretaku juga mengalami nasib yang sama.berubah dari segi kosmetik sahaja...

Belia Benci Rempit.......

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

d_LA said…
rim die kaler oren daa..funky je tgk..hati2 memandu, ingatlah pesakit2 anda..cheewahhh
MofiDhouse said…
@DLA
HAHAH.. TANG INGATLAH PESAKIT ANDA YG TAKLEH TAHAN.. OK INSYAALLAH.....
akOapEz said…
hUhuhuHuHu...best wOw layan laP tayar baru...
kIhkIhkIh...thanks brO coz kasi pinjaM motO...
MofiDhouse said…
xder hal..... gian nak naik motot jugak wa ni... hehehehe xpe.. awk pakai la dulu motot tu... sampai motot awk siap... xder hal.cuma pesananku... jagalah ia seperti mototmu jua... hehehe

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<