Skip to main content

Ditindih lagi...

Bengang... sangat bengang....
Dah 3 malam beturut turut aku ditindih dek hantu jembalang lahanat.
Tengah syok tido,... ko datang nak tindih tindih aku apehal...?
Ape la yang ko tak puas hati ngan aku..
Dari aku sek men... sampai laa lor ni... ko suka kacau aku kan?
siot laaaaaa....................

Aku ni susah nak percaya benda benda macam ni.
Tapi sape leh terangkan kejadian tindih menindih yang jadi kat aku ni.
Kalau bukan kerja Jin nakal..... ?

Tapi kira ok la,.... walaupun kerap diganggu gugat dek mereka.
Aku still hidup.still leh hirup udara macam ya all....Alhamdulillah....
kadang2 bila aku dah amat borin' ,
kena tindih pun selamba.... buat derk jer... janji nafas leh tarik walau pun a bit sesak...
lantak ko laa setannn....................

Picto hiasan: credit to google... ahahaa


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

haaaa..tang ni ada terbaca kat somewhere aitu.lopa lk kat blog sape.kalu daku ketemu blk nt daku kasi linknya oke..
che'pi said…
uit.....
ok ok.... tq dear ;)

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…