Skip to main content

Ditindih lagi...

Bengang... sangat bengang....
Dah 3 malam beturut turut aku ditindih dek hantu jembalang lahanat.
Tengah syok tido,... ko datang nak tindih tindih aku apehal...?
Ape la yang ko tak puas hati ngan aku..
Dari aku sek men... sampai laa lor ni... ko suka kacau aku kan?
siot laaaaaa....................

Aku ni susah nak percaya benda benda macam ni.
Tapi sape leh terangkan kejadian tindih menindih yang jadi kat aku ni.
Kalau bukan kerja Jin nakal..... ?

Tapi kira ok la,.... walaupun kerap diganggu gugat dek mereka.
Aku still hidup.still leh hirup udara macam ya all....Alhamdulillah....
kadang2 bila aku dah amat borin' ,
kena tindih pun selamba.... buat derk jer... janji nafas leh tarik walau pun a bit sesak...
lantak ko laa setannn....................

Picto hiasan: credit to google... ahahaa


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

haaaa..tang ni ada terbaca kat somewhere aitu.lopa lk kat blog sape.kalu daku ketemu blk nt daku kasi linknya oke..
che'pi said…
uit.....
ok ok.... tq dear ;)

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.