Skip to main content

Ditindih lagi...

Bengang... sangat bengang....
Dah 3 malam beturut turut aku ditindih dek hantu jembalang lahanat.
Tengah syok tido,... ko datang nak tindih tindih aku apehal...?
Ape la yang ko tak puas hati ngan aku..
Dari aku sek men... sampai laa lor ni... ko suka kacau aku kan?
siot laaaaaa....................

Aku ni susah nak percaya benda benda macam ni.
Tapi sape leh terangkan kejadian tindih menindih yang jadi kat aku ni.
Kalau bukan kerja Jin nakal..... ?

Tapi kira ok la,.... walaupun kerap diganggu gugat dek mereka.
Aku still hidup.still leh hirup udara macam ya all....Alhamdulillah....
kadang2 bila aku dah amat borin' ,
kena tindih pun selamba.... buat derk jer... janji nafas leh tarik walau pun a bit sesak...
lantak ko laa setannn....................

Picto hiasan: credit to google... ahahaa


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

haaaa..tang ni ada terbaca kat somewhere aitu.lopa lk kat blog sape.kalu daku ketemu blk nt daku kasi linknya oke..
che'pi said…
uit.....
ok ok.... tq dear ;)

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan