Skip to main content

tERIMA kASIH.... rAKAN sEMUA


Assalamualaikum... jua salam sejahtera...
Hari Khamis nan lalu.... Bro Ben nyer Blog buka segmen kritik mengkritik
yang aku rasa amat cool untuk join.
so aku JOIN......
Bila sign in hari ni.... woooo....................................
aku sebagai blogger underdog yang baru nak bernyawa, baru nak pandai bermain kata....
terkezut gak..... there are 40 comment on that entri.
bagi aku.... 40 tu satu angka yang besar...

Syukur Alhamdulillah.....

Tq To Bro Ben yang buat segmen yang ku always boombastic dan sangat berguna buat blogger sekalian alam...
Keep Up the Good Work Bro..... u Awesome bro.....

http://www.benashaari.com


TO All yang tinggalkan nota or komen....
InsyaAllah kalau der keterluangan waktu... aku singgah and follow ya all.....

* aku ni online kat office jerk.... no broadband, no streamyx , no wifi, pendek kata kalau dah pulang kerja.. memang tak berjenguk la blogku ni.... thats the problem that i haven't settle yet.... pity me rite ..
uuuu.......

so... as ya all know... kat Negeri Cik Siti ni cutinya Jumaat Jua Sabtu.. so hari la baru berjenguk...

Neway... Tq semua komen komen itu....
memberi semangat untuk aku teruskan jari jemari menekan keyboard
mencari idea, mengekspresi diri dan berkongsi ilmu disini..... tq tq tq
Terima Kasih..............

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<