Skip to main content

tERIMA kASIH.... rAKAN sEMUA


Assalamualaikum... jua salam sejahtera...
Hari Khamis nan lalu.... Bro Ben nyer Blog buka segmen kritik mengkritik
yang aku rasa amat cool untuk join.
so aku JOIN......
Bila sign in hari ni.... woooo....................................
aku sebagai blogger underdog yang baru nak bernyawa, baru nak pandai bermain kata....
terkezut gak..... there are 40 comment on that entri.
bagi aku.... 40 tu satu angka yang besar...

Syukur Alhamdulillah.....

Tq To Bro Ben yang buat segmen yang ku always boombastic dan sangat berguna buat blogger sekalian alam...
Keep Up the Good Work Bro..... u Awesome bro.....

http://www.benashaari.com


TO All yang tinggalkan nota or komen....
InsyaAllah kalau der keterluangan waktu... aku singgah and follow ya all.....

* aku ni online kat office jerk.... no broadband, no streamyx , no wifi, pendek kata kalau dah pulang kerja.. memang tak berjenguk la blogku ni.... thats the problem that i haven't settle yet.... pity me rite ..
uuuu.......

so... as ya all know... kat Negeri Cik Siti ni cutinya Jumaat Jua Sabtu.. so hari la baru berjenguk...

Neway... Tq semua komen komen itu....
memberi semangat untuk aku teruskan jari jemari menekan keyboard
mencari idea, mengekspresi diri dan berkongsi ilmu disini..... tq tq tq
Terima Kasih..............

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.