Skip to main content

tERIMA kASIH.... rAKAN sEMUA


Assalamualaikum... jua salam sejahtera...
Hari Khamis nan lalu.... Bro Ben nyer Blog buka segmen kritik mengkritik
yang aku rasa amat cool untuk join.
so aku JOIN......
Bila sign in hari ni.... woooo....................................
aku sebagai blogger underdog yang baru nak bernyawa, baru nak pandai bermain kata....
terkezut gak..... there are 40 comment on that entri.
bagi aku.... 40 tu satu angka yang besar...

Syukur Alhamdulillah.....

Tq To Bro Ben yang buat segmen yang ku always boombastic dan sangat berguna buat blogger sekalian alam...
Keep Up the Good Work Bro..... u Awesome bro.....

http://www.benashaari.com


TO All yang tinggalkan nota or komen....
InsyaAllah kalau der keterluangan waktu... aku singgah and follow ya all.....

* aku ni online kat office jerk.... no broadband, no streamyx , no wifi, pendek kata kalau dah pulang kerja.. memang tak berjenguk la blogku ni.... thats the problem that i haven't settle yet.... pity me rite ..
uuuu.......

so... as ya all know... kat Negeri Cik Siti ni cutinya Jumaat Jua Sabtu.. so hari la baru berjenguk...

Neway... Tq semua komen komen itu....
memberi semangat untuk aku teruskan jari jemari menekan keyboard
mencari idea, mengekspresi diri dan berkongsi ilmu disini..... tq tq tq
Terima Kasih..............

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…