Skip to main content

Komik Superhero Islam - 1st - made in USA


Semalam... boring-boring minum secawan kopi kat gerai awek cun depan umah aku.
aku ambik la paper. duk belek punya belek... de artikel pasal komik superhero islam pertama yang dihasilkan oleh warga US yang beragama ISLAM.
Nama pelukis dan penulis nya Adil Imtiaz dengan tujuan untuk memperbetulkan segala persepsi masyarakat barat terhadap Agama Islam.
Apa yang dilihat, apa yang dibaca, apa yang didengar dan disebarkan selama ini hanyalah keganasan, keburukan, dan segala benda negatif pasal Islam.
Mungkin dengan cara ini ... mereka (barat) boleh mengetahui tentang Islam yang sebenar.Agama yang sebenarnya amatlah harmoni suci dan bersih.

untuk maklumat lanjut bolehla klik kat bawah ni

Teruskan perjuangan ini saudaraku.



Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

d_LA said…
oh yeke..usaha yg murni ni..tabik2..
che'pi said…
iyerp.... murni sungguh.tak sabar nak buat koleksi.bila agaknya komik ni nak sampai malaysia

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<