Skip to main content

Sepak Takraw VS Fat BOY

Biasala....
aku juga seperti insan yang lain....
suka mengikut arus ....

kerajaan malaysia kini...
sedang giat mempromosikan sukan sepak takraw...
sukan yang suatu ketika dulu dipelopori oleh kita
Malaysia...

So... demi menyahut seruan negara...
aku and 5 lagi kawan aku.. decide untuk main sepak takraw pulak...
dulu dulu... memang la selalu main.
tapi itu dulu... dah lama ditinggalkan...

dulu walau pun aku mempunyai berat badan 90kg...
kira aku ok la takat nak main wakil kampung....
cergas dan pantas...

tapi selepas abis matrikulasi...
then masuk kolej....
berat badan aku makin tak terjaga...
dan kini aku... lebih 1 pikul berat....

tapi.. tadi petang..
terbukti aku still boleh main benda alah tu
tapi tak sepantas dulu la...
kaki pun agak berat nak angkat...
but i still can make it...

huhuhuhuhuuhuhuh
damn... i'm luckiest big fat boy...

* sorry... tak sempat nak tangkap some picto to show ya guys..
sebab.. tadi pun main.. langit gelap semacam... bes jer main  hujan terus mencurah......

of course la aku takleh main tahap ni.. picto ni hanya sekadar hiasan. * bila agaknya aku leh gulung itu macam.... hahah berangan la ko che'pi

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…