Skip to main content

Sepak Takraw VS Fat BOY

Biasala....
aku juga seperti insan yang lain....
suka mengikut arus ....

kerajaan malaysia kini...
sedang giat mempromosikan sukan sepak takraw...
sukan yang suatu ketika dulu dipelopori oleh kita
Malaysia...

So... demi menyahut seruan negara...
aku and 5 lagi kawan aku.. decide untuk main sepak takraw pulak...
dulu dulu... memang la selalu main.
tapi itu dulu... dah lama ditinggalkan...

dulu walau pun aku mempunyai berat badan 90kg...
kira aku ok la takat nak main wakil kampung....
cergas dan pantas...

tapi selepas abis matrikulasi...
then masuk kolej....
berat badan aku makin tak terjaga...
dan kini aku... lebih 1 pikul berat....

tapi.. tadi petang..
terbukti aku still boleh main benda alah tu
tapi tak sepantas dulu la...
kaki pun agak berat nak angkat...
but i still can make it...

huhuhuhuhuuhuhuh
damn... i'm luckiest big fat boy...

* sorry... tak sempat nak tangkap some picto to show ya guys..
sebab.. tadi pun main.. langit gelap semacam... bes jer main  hujan terus mencurah......

of course la aku takleh main tahap ni.. picto ni hanya sekadar hiasan. * bila agaknya aku leh gulung itu macam.... hahah berangan la ko che'pi

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan