Skip to main content

Penyokong sebenar.........


Sehari dua nan lalu. PM kita diberi title sebagai penyokong no 1 TRW.
RM 2 juta dijanjikan untuk pembangunan TRW.

itu cerita lain. Biarlah siapa yang diangkat. Siapa yang dijulang.
Hakikatnya... kita tahu siapa penyokong no 1 TRW.

Rakyat KELANTAN itu sendiri adalah penyokong TRW yang sebenar.
kita tidak pernah meminta dianugerahkan apa apa.
yang kita mahu hanyalah melihat TRW terus maju di persada Bola Sepak Tanah Air malah kalau boleh di dunia.

Secara peribadi. apa yang ku harapkan selepas ini.
kalau ada lagi, kata kata negative, diskriminasi, atau apa apa saja yang baik mahupun buruk.
penyokong no1 TRW tetap teguh berdiri menjadi penyokong no 1.
mempertahankan maruah rakyat Kelantan amnya dan TRW khususnya.
itulah harapanku....

Tahniah.  

Gomo KELATE Gomo

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<